3D Гумени стелки No77 за AUDI Q5 II 2016-up (4 бр.)

 

"3D изтривалки за кола с висок ръб (приблизително 4 см), които са идеално адаптирани към пода на вашия автомобил. Изработени от устойчив противоплъзгащ се материал еластомер (TPE), който осигурява дълъг живот и устойчивост на абразия. Освен това изтривалките са изработени от екологични материали без мирис, които се почистват много лесно."

92,00 лв.
SKU:
77407657

Калъфи за кола серия №77 - уникален дизайн и лесни за използване

Най-високо качество и устойчивост на абразия - използване на иновативни пластмаси, включително пластмасов еластомер (TPE) осигурява най-високата издръжливост и устойчивост на абразия на пазара. Автомобилните калъфи No.77 поддържат пълна гъвкавост дори при ниски температури.

Модерен дизайн и висока практичност - калъфи за кола No.77 са комбинация от ефектен дизайн и пълна практичност. Благодарение на използването на странични ръбове с височина до 4 см, интериорът на вашия автомобил ще остане чист дори и при най-взискателните климатични условия.

Перфектно адаптиране на формата на автомобилните килими Nо.77 към пода на вашия автомобил - благодарение на технологията за лазерно сканиране на интериора на автомобила.

Стабилност и безопасност - аксесоари за килими No.77 с набор от фиксации, съчетани с оригиналните монтажни точки във вашия автоообил осигурява най-високо ниво на стабилност дори при силно спиране. Освен това килимите са изработени от екологично чисти материали без мирис, които
са много лесни за почистване.

 

 

 

 

 

 

Повече информация
Цена 92,00 лв.
Кат. номер 77407657
Име на продукт 3D Гумени стелки No77 за AUDI Q5 II 2016-up (4 бр.)
Тегло 3.0300
Manufacturer FROGUM
Марка кола AUDI
Модел автомобил Q5