Гумени стелки за DACIA LODGY 4брой 2012-

Гумени постелки, които безпроблемно защитават пода на колата  от кал, сняг, вода и други примеси. От страната на водача е по силна част на стлките.

- адаптирани към точните размери модел автомобил
- лесна инсталация
- издръжлив материал
- Луксозен 3D дизайн

- устойчиви на температури от -40 ° C до +110 ° С
- стелките не миришат на гума
- не се плъзгат на пода
- повдигнат ръб на стелката, предпазва пода от замърсяване

- стоките са нови и сигурно опаковани срещу щета
- 100% гаранция за връщане на парите без посочването на причина



съдържа 4 брой , преден + заден
72,00 лв.
SKU:
542629

Използват се подложки за автомобили или автомобилни рогозки за защита на пода на автомобила от замърсяване и глина, износване или сол, една от главната употреба на подложки за превозното средство е то да се поддържа чисто. Подложки за кола са интериорен аксесоар за автомобил, който обикновено е включен в покупката на превозно средство.

Повечето стелки могат да бъдат отстранени и почистени или могат да се заменят с нови. Някои изискват точки за фиксиране, за да се гарантира това че стелките щд останат здраво прикрепени.

Гумените автомобилни стелки са по-тежки и по-дълготрайни имат модерен и нехлъзгащ се дизайн, краища за захващане и задържане мръсотия и течове и са подсилени в частта от към педалите. Те защитават пода без никакви проблеми от кал, сняг, вода и други замърсявания. От страната на водача има подсилена част. Стелките са особено подходящи през зимата. Те се мият лесно (просто ги изплакнете под течаща вода), имат професионален вид. Стелката от страна на водача е подсилена (по-дебел каучук) за предотвратяване преждевременно износване с приповдигнат край за превенция на проникване на мръсотия във вътрешността на автомобила. Водата се събира в жлебове, които можете да излеете или оставите да изсъхне. Каучуковите подложки за кола се почистват много лесно.

Стелките за автомобил са издръжливи, устойчиви на износване - те имат неутрална миризма. Използвания материал гарантира стабилно прикрепване и дълготрайност. Стелките VTVAUTO защитават пода на колата ви и в същото време са с модерен дизайн и най-нова технология.

Повече информация
Цена 72,00 лв.
Кат. номер 542629
Име на продукт Гумени стелки за DACIA LODGY 4брой 2012-
Тегло 6.0000
Manufacturer FROGUM
Марка кола DACIA
Модел автомобил LODGY